اخبار و مقالات

دستاورد "لیولاو" برای استفاده بهینه چرا شکر قهوه ای در ایران جایگزین شکر سفید نشده است!!
تاریخ انتشار : 1394/11/13 ساعت 19:00:53

آن هایی که شکر قهوه ای مصرف می کنند می دانند که شکر قهوه ای به صورت طبیعی مقداری رطوبت دارد و هنگامی که در مجاورت هوا قرار می گیرد به سرعت کلوخ می شود که دیگر استفاده از آن آسان نخواهد بود. بنابراین کلوخ شدن مانع استفاده گسترده ایرانیان از این محصول سلامت بخش بوده است.



اخیراً برند لیولاو این مشکل را با حذف رطوبت شکر قهوه ای حل نموده است به طوری که به آسانی می توان پس از خرید شکر قهوه ای لیولاو آن را در شکر پاش ریخته و بدون نگرانی از کلوخ شدن استفاده نمود. / FOODNA.I